Spor Kamuoyunun Dikkatine;

Özet
:

 

 

DEĞERLİ HAKEM VE GÖZLEMCİLERİMİZ ;

            Daha önce bir açıklamamızda daha belirttiğimiz gibi ; Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Genel Merkezi olarak tüzüğümüz ve yasal mevzuatlara uygun olarak üyelerimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Tüzüğümüzün Derneğin Amacı Başlıklı 3.Maddesinde amaçlarımızdan bir tanesi de “Hakem, Gözlemci, Mentör ve tüm üyelerin her türlü ekonomik, hukuki hak ve menfaatlerini korumak.” Olarak belirtilmiştir. Bu anlamda tüm üyelerimizin her türlü hak ve menfaatlerini korumak adına şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmaya ilgili kurum ve kuruluşlar ile iş birliği yapmaya devam edeceğiz.

            Özellikle Yeni seçilen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığının ve Merkez Hakem Kurulu’nun çalışmalarını destekleyici açıklamalarımız bazı çevreleri/kişileri rahatsız etmiş olacak ki Derneğin güçlenmesinden rahatsız olan bu kişiler kurumlarımız ile aramızda ki uyumu ve ahengi bozma gayretine girişmişlerdir. Bu kişilerin Derneğimize hiçbir faydası olmadığı gibi camiamızı her zaman kargaşa ve kaosa sürüklemek için her türlü çabayı harcayan kişiler olduğu açıktır. Bu kişilerin sosyal medya hesabından Derneğimiz ve üyelerimiz ile ilgili hep olumsuz yorum yapmasının, çözüm yerine sürekli problem çıkartmaya çalışmasının bizim nazarımızda hiçbir kıymeti harbiyesi olmadığını bir kez daha belirtmek isteriz. Hakem, Gözlemci ve Mentör camiamızın bir bütün olarak hareket etmesi, güçlenmesi ve daha etkili olması ile problemi olan zihniyetin düşüncelerine itibar edecek değiliz. Bu kişilerin yıllarca camiamızdan beslenip bugün geldikleri konumu borçlu oldukları camiaya ihanet etmeleri hastalıkları zihniyetlerinin bir göstergesidir. Ne kendilerinin ne de söylediklerinin bizim için hiçbir önemi yoktur.

            Biz göreve geldiğimiz ilk günden beri her zaman her şartta ve her platformda hakemlerimize, gözlemcilerimize güvendiğimizi, onlara olan inancımızın tam olduğunu, başarılı olmaları için üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yapmaya hazır olduğumuzu belirten bir yönetim tutumu sergiliyoruz. Hatta bazen hakemlerimize güvendiğimizi dile getirdiğimiz de “DERNEĞE ÜYE OLMAYAN HAKEMLERİN HAKLARINI KORUYORLAR” şeklinde serzenişlerle karşılaştık. Bu serzenişleri yapanlar yukarıda belirttiğimiz bu camiaya hiçbir faydası olmadığı gibi her zaman kargaşa ve kaos ortamı yaratılmasını için çaba harcayan kişi ve çevrelerdir.

            Değerli Hakem ve Gözlemcilerimiz sizlerin Derneğimizde ki varlığı bize her zaman güç vermiştir ve vermeye devam edecektir. Sizlerin haklarınızın ve menfaatlerinin her platformda daha güçlü olarak savunulabilmesi açısından tüm aktif hakem, gözlemci ve mentörlerin Derneğimize üye olması önemlidir. Bu bağlamda öncelikle Derneğimize üye olan Tüm Hakem, Gözlemci, ve Mentörlerimize teşekkür ediyor, üye olmayan faal hakem, gözlemci ve mentörlerimizi Derneğimize üye olmaya, gücümüze güç katmaya davet ediyoruz.

            Unutma sen yoksan bir eksiğiz.

            Saygılarımızla

            TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu

 

Resim
Resim
alt
alt
Arama
X