GENEL BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ İSTANBUL ŞUBEMİZİN SEZON AÇILIŞINA KATILDI

Özet
:

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanımız İlhan Erdem ve Yönetim Kurulu üyelerimiz İstanbul şubemizin 2024-2025 sezon açılışı programına katılarak yeni sezon öncesi tüm hakem ve gözlemcilerimize başarı dileklerini iletti.

Üsküdar Burhan Felek Atletizm pistinde yapılan açılışa Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şahin, Merkez Hakem Kurulu PMİK üyesi Yunus Yıldırım, TFFHGD Genel Merkez Başkanı İlhan Erdem, Üsküdar Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail İlhan, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Özkan Burak Özmen, TÜFAD İstanbul Başkanı Mehmet Yorulmazlar, Türkiye Futbol Saha Komiserleri İstanbul Şubesi Başkanı Mazhar Uzun, Türk futbol hakemliğinin duayenlerinden olan Ertuğrul Dilek, TFFHGD Genel Merkez Başkan Vekili Kahraman Minnet, TFFHGD Genel Merkez Başkan Vekili İstanbul Şube Başkanı Ferdi Karadoruk, İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanı Emre Kosif, Türkiye'nin 7 farklı bölgesinden katılan İl Hakem Kurulu ve TFFHGD Şube Başkanlarımız, taban birlikleri, hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz katıldı.

Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şahin ise önceden belirlenmiş toplantısı nedeni ile açılış törenine katılamayan Merkez Hakem Kurulu Başkanı Dr. Ferhat Gündoğdu’nun selamlarını ve mesajını ileterek kürsüde konuşmasına başladı ve sonrasında yaptığı önemli konuşmada Türk futbol hakemliğinin geleceği ile ilgili kritik mesajlar verdi. Şahin, genç hakemlerin yetenekleri ve gelecekte üstlenecekleri önemli rollerden bahsederek, Türk hakemliğinin daha da parlak bir geleceğe sahip olacağına inandığını belirtti. Gençlerin bu camiada daha fazla yer bulacağını ve onların katkılarıyla Türk futbolunun daha adaletli ve başarılı bir şekilde yönetileceğini dile getirdi. Talimat değişikliği üzerine çok önemli vurgularda bulunan Şahin, geçmişte, gelecek vaat eden genç bir hakemin süper ligde maç yönetebilmesi veya avrupadaki hakemler ile uluslararası arenada rekabet edebilmesi için en az 10-15 yıllık bir sürece kadar uzandığını dile getirdi. Bu süreci, Türk futbol hakemliğine yeni, genç ve vizyoner bakış açısı ile 1-2 yıla kadar düştüğünü söyleyen Şahin, Türk hakemlerinin Avrupada çok daha güçlü yer alması için büyük şansları olduğunu vurguladı. Şahin, genç hakemlere çok önemli kişisel tavsiyelerde bulunarak onların nelere dikkat etmesi gerektiğini aktardı. Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şahin’in konuşması, törendeki en dikkat çekici anlardan biri oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulunun desteklerini daima hissettiklerini ve hakem ücretlerinde zamların Hacıosmanoğlu yönetiminde olduğunu vurgulayan Şahin, birlik ve beraberliği vurgulamış oldu. Uzun yıllardan beri hakem camiasına desteğini hiçbir şekilde esirgemeyen ve tam tersine arttıran Ahmet Şahin, geleceğe yönelik umut vaat edici konuşmalarda bulundu.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu, önceden belirlenmiş yoğun programı sebebiyle törene katılamadı ancak törene tebrik mesajlarını ileterek, hakem camiasına başarı dileklerini sundu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanı İlhan Erdem ise yeni sezonun başlamasıyla birlikte futbolun heyecanı ve coşkusu yeniden sahaya taşınıyor, bu süreçte sporun birleştirici gücüne inanarak fair-play ruhunu her daim ön planda tutmalıyız. TFFHGD ailesi olarak bizler sadece görev yapan tüm hakem ve gözlemcilerimizin adalet ve tarafsızlık ilkesine sadık kalarak camiamızın güzelliklerini en iyi şekilde yansıtacaklarına inancımız tamdır. Merkez Hakem Kurulumuz ile uyumlu giden bir çalışma ortamımız var, kendilerine yönetim kurulum ve şube başkanlarımız adına da teşekkür ediyor, İstanbul hakem ve gözlemci camiasına yeni sezonda başarı dileklerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmaların ardından Merkez Hakem Kurulu Başkan Vekili Ahmet Şahin, TFFHGD Genel Merkez Başkanı İlhan Erdem, Merkez Hakem Kurulu PMİK üyesi Yunus Yıldırım, TFFHGD Genel Merkez Başkan Vekili Kahraman Minnet gibi isimler törende plaket aldı.

İstanbul hakem camiasına yeni sezonda başarılar dileriz.

TFFHGD GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Resim
Arama
X