GENEL BAŞKANIMIZ VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZ BOLU ŞUBEMİZİN SEZON AÇILIŞINA KATILDI

Özet
:

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanımız İlhan Erdem ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz Bolu şubemizin 2024-2025 sezon açılışı programına katılarak yeni sezon öncesi tüm hakem ve gözlemcilerimize başarı dileklerini iletti.

 

Açılışta, TFFHGD Genel Başkanımız İlhan Erdem, Merkez Hakem Kurulu 3. Bölge Sorumlusu İbrahim Çınar, Bolu Gençlik ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler, TFFHGD Genel Başkan Vekili Ferdi Karadoruk, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyesi Emrah Ünal, TFFHGD Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bolu Şube Başkanı Batuhan Topçu, MHK 3.Bölge Bölgesel Kurul Üyeleri Erkoç Koray Doğan-Ayhan Akgöz, FIFA Hakemi Atilla Karaoğlan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, Bolu Futbol İl Temsilcisi Hasan Aksay, Bolu İl Hakem Kurulu Başkanı Arif Ergün, TFFHGD Sakarya Şube Başkanı Mustafa Aldemir, Saha Komiserleri Derneği Başkanı Salih Aktaş, Boluspor Eski Başkanı Necip Çarıkçı, taban birlikleri, hakemlerimiz ve gözlemcilerimiz katıldı.

 

Törende, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Genel Başkanımız İlhan Erdem ve Merkez Hakem Kurulu 3.Bölge Sorumlusu İbrahim Çınar’a geçmişte çıkmış olduğu müsabakalardaki resimlerinin yer aldığı halı hediye edildi.

 

Genel Merkez Yönetim Kurulu üyelerimize ve çevre illerden gelen şube başkanlarımıza TFFHGD Bolu Şubesi tarafından katılımları için Köroğlu heykeli takdim edildi.

 

Törenin sonunda ise Sezon Açılış Pastası, protokol üyeleri, hakemler ve gözlemcilerle birlikte kesilerek yeni sezona tatlı bir başlangıç yapıldı.

 

TFFHGD Bolu Şube Başkanlığı, İl Hakem Kurulu, Hakem ve Gözlemcilerimize teşekkür eder, yeni sezonda başarılar dileriz.

 

TFFHGD GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU

Resim
Arama
X