TFFHGD

Erzincan Şubesi ve İHK Başkanlığının Demokrasi Basın Açıklaması..!!

Şubelerden Haberler

Erzincan Şubesi ve İHK Başkanlığının  Demokrasi Basın Açıklaması..!!

Türkiye’nin 81 ilinde milyonları bulan spor ailesi olarak;
Devletimize ve Demokrasimize karşı gerçekleştirilmeye çalışılan darbe girişimini şiddet ve nefretle kınıyor, “Hâkimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” düsturu ile aziz milletimizin dimdik ayakta duracağına yürekten inanıyoruz.
Bu aşağılık saldırıya karşı, irademizi ve özgürlüğümüzü koruyan Cumhurbaşkanımıza, Türkiye Büyük Millet Meclisimize ve Meclis Başkanımıza, Başbakanımıza, siyasi parti genel başkanlarımıza ve güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.
Bize, egemenliğin kayıtsız şartsız milletin olduğunu bir kez daha gösteren demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm ülkemize başsağlığı diliyoruz.
Spor taban birlikleri olarak şanlı tarihimiz ve Büyük Türkiye’den aldığımız güçle milyonlarla ifade edilen spor ailemizle tüm sportif faaliyetlerimizin ve demokrasi nöbetimizin devam edeceğini halkımızın bilgisine sunuyoruz.
Faaliyetlerimizin devam etmesinin darbeci zihniyete verilecek en güçlü cevap olduğuna inanıyoruz.
Dualarımızın Yüce Allah’ın bu ülkenin insanlarını koruması dileğiyle şükran ve minnetlerimizi arz ederiz.”

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

ERZİNCAN İHK BAŞKANLIĞI
ERZİNCAN TFFHGD ŞUBE BAŞKANLIĞI

KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER

Metin Gündüzler in Acı Günü

Genel Merkez çalışanlarından Metin Gündüzler in babası Mehmet Gündüzler son yolculuğuna uğurlandı.

Uzun süredir hastalıkla mücadele veren, cumartesi gece acilen hastaneye kaldırılan ve yoğun bakıma alınan 86.yaşındaki Mehmet Gündüzler hayatını kaybetti. Bugün 17 Nisan 2017 tarihinde öğlen namazına müteakiben cenazesi Eskişehir Asri mezarlığına defnedilecektir.

Merhuma Allah tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.

TFFHGD YÖNETİM KURULU

M.Kamil Abitoğlu Annesini kaybetti..

Süper Lig eski hakemlerinden (Süper lig Gözlemcisi) Sn. Mustafa Kamil Abitoğlu'nun annesi, Antalya'nın Alanya ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alanya daki yaşadığı evinde bir hafta önce beyin kanaması geçiren Süper Lig eski hakemlerinden Mustafa Kamil Abitoğlu'nun annesi 76 yaşındaki Şanize Abitoğlu , Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Burada tedaviye alınan ve 7 gündür yoğun bakımda tedavisi süren Şanize Abitoğlu, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Abitoğlu'nun cenazesinin, hastane morgundan alınarak öğle namazını müteakip Sugözü Camisi'nde kılınacak cenaze namazı sonrası Sugözü Mezarlığı'nda toprağa verilecektir.

Merhumeye Allah’tan rahmet, Abitoğlu ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz..

TFFHGD YÖNETİM KURULU

Etkinlik Takvimi

Foto Galeri

• ocak 2017 Toplantısı İstanbulda yapıldı
  • Kırklareli

Videolar

• Erzincan Şubesi ve İHK Başkanlığının Demokrasi Basın Açıklaması..!!
  • Deneme Video Başlığı 2

Linkler